Medianieuws

Nederland in beweging met Barbara de Loor als nieuw boegbeeld van start

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Begin het najaar goed! Vanaf 4 september 2023 motiveren Barbara de Loor en Duco Bauwens Nederland om meer te bewegen.

Ze worden vergezeld door verschillende oefengroepen. Door mee te doen aan Nederland in Beweging kan de kijker al de helft van de dagelijkse norm van 30 minuten gezond bewegen behalen.

Barbara de Loor

Oud-schaatsster Barbara de Loor is vanaf maandag 4 september naast Duco Bauwens te zien als nieuwe presentatrice van het populaire MAX-programma Nederland in Beweging. Zij volgt Olga Commandeur op, die in april bekendmaakte te stoppen met het ochtendprogramma. Barbara is bekend als schaatsster; in 2005 wordt ze wereldkampioen op de duizend meter. Na haar professionele schaatscarrière is ze te zien in verschillende tv-programma’s. Ook zet Barbara zich in voor IT4Kids en Spieren voor Spieren.

Doe mee met Nederland in Beweging!

Barbara de Loor: “De opnames voor het nieuwe seizoen zijn inmiddels achter de rug en ik kan niet wachten om het resultaat met Nederland te delen. Ik roep iedereen op – van jong tot oud – om vanaf 4 september mee te doen met de oefeningen. Een heerlijke actieve start van de dag!”

In Nederland in Beweging stimuleren Barbara de Loor en Duco Bauwens vol enthousiasme elke Nederlander om meer te bewegen. Sinds 2008 is het programma te zien bij MAX, in 2020 vierde Nederland in Beweging zijn 20-jarig jubileum.

Nederland in Beweging is elke werkdag om 10.15 uur te zien op NPO 1 én om 09.15 uur op NPO 2.

Omroep Max/Mediasite.tv