Medianieuws

Michel Perridon deed ongemakelijke uitspraak bij Jinek

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Eva Jinek

Eva Jinek werd woensdagavond in haar eigen talkshow in verlegenheid gebracht door Michel Perridon.

Die laatstgenoemde reageert nu dat het helemaal niet ongemakkelijk was: 'Ze vond het heerlijk'. Het ongemakkelijke moment bij Jinek was volgens de ondernemer helemaal niet zo ongemakkelijk. "Ze vond het heerlijk", laat hij weten aan Shownieuws. "We hebben elkaar zelfs nog drie zoenen gegeven na afloop".

 Boobies

De ondernemer was te gast vanwege zijn nieuwe programma 'Celebrity Apprentice', maar mengde zich ook in de andere gesprekken. En doet een aantal opmerkelijke uitspraken. Hij begint uiteindelijk zelfs over de 'boobies' van Jinek.

Splinter Chabot, ook te gast in de show, reageert: "Je zegt: 'Mannen willen gewoon een mooie vrouw zien’, maar een vrouw kan toch ook heel mooi zijn met juist hele kleine borsten?" Maar daar is Perridon het niet mee eens, waarop Splinter antwoord dat ze dan allebei een andere visie hebben.

 Extra knoopje

Vervolgens begint Perridon over het 'boobies'-incident van Eva uit 2009. Een video waar ze grappend met de crew en de regisseur van NOS overlegt of ze niet een extra knoopje van haar shirt open moet doen. Perridon stelt: "Ik ken een vrouw die ooit gezegd heeft voor televisie: 'Ik heb een extra knoopje opengedaan.' Weet je nog wie dat was?".

De in verlegenheid gebrachte Eva reageert dat ze dit niet deed voor de televisie. "Ik had hem dicht moeten doen, vooral omdat mijn moeder woedend werd", reageert ze lachend. "Ik ben helemaal afgeleid, want ik denk aan mijn eigen schuldbewustheid in deze. Ik draag ook tegenwoordig allemaal colletjes, het is allemaal opgelost."

Eerder kwam Martijn Koning al in opspraak om uitspraken over de talkshowhost.

Shownieuws/Mediasite.tv