Mediasite.tv Medianieuws

Jan Boskamp weer te gast bij Veronica Inside

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Jan Boskamp vanavond weer te gast bij Veronica Inside

Goed nieuws. Jan Boskamp mag België weer verlaten.

De grens van België blijft in principe voorlopig tot 8 juni dicht, maar er wordt uitzondering gemaakt voor woon-werkverkeer. Dit betekent dat een zwaargewicht als Jan Boskamp niet geweigerd mag worden aan de grens. De fans hebben al lang genoeg moeten wachten op publiekslieveling Boskamp, die zelf ook helemaal 'mesjokke' wordt van het thuiszitten. De vrouw van Boskamp meldde eerder al aan de Belgische tabloid HUMO dat Jan voor het eerst in zijn leven aan het stofzuigen en afwassen is in huis, nou dan weet je wel hoe laat het is.

Daarom heeft de goedlachse Boskamp ook onwijs veel zin om vandaag weer aan te schuiven. 'Ik kijk er naar uit om weer lekker te ouwehoeren met de mannen, en veel te lachen', laat hij weten aan Veronica Inside. Ook zal hij dieper ingaan op de situatie in België. Hoe moet het namelijk nu verder met het Belgische voetbal?

Het is nog wel een beetje spannend of Jan daadwerkelijk de studio haalt. Zijn vrouw werd gisteren namelijk al gecontroleerd door de politie, toen ze besloot de weg op te gaan voor een boodschap. Voor Jan ligt er van zijn vrouw in ieder geval al een kit klaar voor vandaag met een masker, tissues, alcoholgel en handschoenen. Blijf op je hoede Jan.

Veronica Inside/Mediasite.tv