Medianieuws

Wilfred Genee wil een Talkshow samen met Helene Hendriks op Veronica TV

(Leestijd: 1 minuut)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Naast de presentatie van het voetbalpraatprogramma Veronica Inside, gaat Wilfred Genee meer interviewprogramma's voor de zender doen.

Dat vertelde hij bij Laat op Eén. Genee zal ook wekelijks een talkshow voor zijn rekening nemen, waarover hij nog wat geheimzinnig deed. De kans is groot dat ik dat met een dame ga doen, maar we zijn er nog niet helemaal uit. Hélène Hendriks? Dat zou heel goed kunnen, maar we zijn er nog over aan het praten en nadenken."

Genee maakte samen met collega's Johan Derksen en René van der Gijp de overstap naar Talpa, waar ze hun programma in een nieuw jasje voortzetten. Zo is de Twentse Powned-verslaggever Dennis Schouten aangetrokken als verslaggever. Genee noemt Schouten 'een geweldig talent, met een prachtig accent'. Ook Hélène Hendriks koos voor Talpa nadat ze een aantal jaar bij Fox Sports te zien was, en waar ze dit seizoen nog twee dagen per week te zien blijft.

Wilfred zei dat hij in principe helemaal niet weg had gehoeven bij RTL, maar dat hij daar geen andere kansen kreeg. Toen ik wegging kwamen die er ineens wel, beetje jammer.

AD/MEDIASITE.TV