Mediasite.tv Medianieuws

Radio Veronica staat dit weekend in teken van Filmmuziek

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Aankomend weekend staat Radio Veronica in het teken van de bekendste hits afkomstig uit grote films in het: Filmhits Weekend.

 Niet alleen de radiozender staat in het teken van films: dit weekend is onderdeel van Meimaand Filmmaand van Veronica TV.

 De radiozender gaat haar luisteraars trakteren op het Filmhits Weekend, welke te horen is vanaf vrijdag 8 mei tot en met zondag 10 mei. Elk uur komen er verschillende grote filmtracks voorbij. Bekende Nederlanders uit de filmwereld vragen hun favoriete filmhit aan in de ‘VIP Request’. Zo zullen onder andere Thomas Acda, Tim Haars en Monic Hendrickx een verzoek op de radiozender doen. Ook luisteraars worden betrokken bij dit speciale filmweekend, zij kunnen namelijk ook zelf filmhits aanvragen in de ‘Filmhit Request’. De echte filmkenners onder de Veronica luisteraars kunnen een gokje wagen in het spel ‘Moviequote’. Een radiospel waarbij er een quote of fragment te horen is en luisteraars moeten raden uit welke bekende film deze komt.

 Meimaand Filmmaand

Radio Veronica’s Filmhits Weekend is ontstaan uit de Meimaand Filmmaand van Veronica TV. Dit jaar zendt de televisiezender een record aantal filmtitels uit met maar liefst 34 films en 9 tv-premières. De gehele maand mei staat in het teken van de grootste blockbusters, zes dagen per week op TV Veronica. Na afloop van het Filmhits Weekend kunnen de luisteraars nagenieten van alle filmhits via de Instagrampagina van Veronica TV. Op deze pagina is vanaf maandagochtend 11 mei om 10.00 uur de link te vinden naar de playlist op Spotify. Kijk hieronder naar Meimaand Filmmaand promo van Veronica TV

 Radio Veronica/Mediasite.tv