Medianieuws

Het doek valt voor Talkshow M

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Kijk terug: Margriet van der Linden verrast de eindexamenklas van 2020 -  TVgids.nl

Het KRO-NCRV-programma M verdwijnt van de buis.

De laatste aflevering van de talkshow van Margriet van der Linden is vrijdag te zien, bevestigt de presentatrice aan het AD.Presentatrice Margriet van der Linden heeft zojuist aan de redactie laten weten dat de KRO-NCRV-talkshow gaat stoppen. ,,Ik ben er enorm trots op dat we echt een ander geluid hebben laten horen en dat we vele nieuwe mensen en onderwerpen een podium hebben geboden”, reageert Van der Linden bij RTL Boulevard op het nieuws. ,,Na vijf seizoenen is het tijd om weer nieuwe wegen te bewandelen. Ik dank iedereen die naar ons programma gekeken heeft en verheug me erop om de kijker bij een van mijn nieuwe programma’s terug te zien.”

M was in mei 2018 voor het eerst op televisie. Het programma begon destijds als zomervervanger van het populaire De Wereld Draait Door. De laatste jaren wisselde de talkshow af met eerst De Vooravond en nu Khalid & Sophie. De laatste zou sowieso maandag beginnen aan een nieuw seizoen.

Sinds het einde van DWDD scoren de NPO-talkshows op hetzelfde tijdstip niet meer zo goed. Eerder werd De Vooravond al van de buis gehaald omdat het programma "niet urgent" genoeg was.

In totaal zijn zes seizoenen van M gemaakt.

Shownieuws/Mediasite.tv