Medianieuws

Frits Huffnagel dronken te gast bij Omroep WNL

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

NieuwNieuws: Frits Huffnagel '(slaap)dronken' op tv, fragment stilletjes  verwijderd - VIDEO

De kijkers van het WNL-programma 'Goedemorgen Nederland' keken raar op toen ze Frits Huffnagel (52) aan tafel zagen zitten.

De oud-politicus schoof aan om te praten over de verkiezingen, maar hij kwam niet helemaal goed uit zijn woorden. Op Twitter lieten kijkers weten dat ze dachten dat hij dronken was, maar aan RTL Boulevard laat Frits weten dat dat zeker niet het geval was.

Frits was niet lang te zien in Goedemorgen Nederland. De VVD-adviseur was van 8 uur tot half 9 te zien in het programma, maar kwam allesbehalve goed uit zijn woorden. Ook keerde hij daarna niet meer terug, terwijl die suggestie wel werd gewekt. Frits laat aan RTL Boulevard weten dat er geen reden tot paniek is. "Ik was niet dronken, geen medicijnen, geen drugs en ook geen TIA. Ik had mij verslapen en was daardoor niet scherp.

"Ik heb lieve reacties gekregen van mensen die zich zorgen maakten, dat is niet nodig. Ik ben waarschijnlijk een beetje oververmoeid en ben heerlijk gaan slapen", vervolgt hij. "Het komt ook niet door de man met wie ik volgende week zondag in First Dates zit", grapt de oud-politicus.

Klik hier voor de beelden van vanochtend!

 
 RTL Boulevard/MEDIASITE.TV