Medianieuws

Eva Jinek eerder gestopt met haar Late Talkshow

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Eva Jinek staat te trappelen om moeder te worden. Op  haar Instagram kanaal schrijft Eva dat ze nu van haar zwangerschapsverlof kan gaan  genieten, en  dat ze uitkijkt naar het moederschap.

Bijna 840.000 kijkers zagen vrijdagavond hoe Eva Jinek afscheid nam van haar kijkers bij NPO1 Haar talkshow Jinek is een week eerder gestopt dan gepland, omdat ze haar zwangerschapsverlof heeft vervroegd.Lieve mensen, met Bill Clinton als toetje was dit voorlopig mijn laatste uitzending, want ik ga met zwangerschapsverlof! Voor wie het nog niet wist: ik krijg binnenkort een baby en het werd teveel om avond aan avond mijn late night talkshow te presenteren. Ik stop noodgedwongen een weekje eerder dan gepland, want mijn bloeddruk ging stijgen. Maar weet dat mijn trappelende baby en ik samen hebben genoten van alle uitzendingen, en vooral van alle gasten.” blikt Eva terug.

Ik kan niet wachten om moeder te worden en ik verheug me erop om daarna weer terug te keren op mijn vertrouwde plek. Ze bedankt ook haar collega’s die haar liefdevol hebben gesteund tijdens haar zwangerschap. Ook toen ik voor de zestiende keer in één week de slappe lach kreeg. Ik kan me geen betere mensen om me heen wensen.

DE Telegraaf/MEDIASITE.TV