Mediasite.tv Medianieuws

De Talkshow Beau op RTL 4 werd maandagavond massaal bekeken

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Beau geeft zekerheid over toekomst talkshow | RTL Nieuws

Beau van Erven Dorens trapt de tweede week van zijn nieuwe seizoen van talkshow Beau gisteravond af met ruim 1 miljoen kijkers.

Het is pas de tweede keer dat de talkshow zoveel kijkers trekt.Beau had bij zijn vorige topscore - nipt hoger met 1.052.000 tegen 1.037.000 nu - kijkcijferkanon The Voice of Holland als inleidend programma. Het is bovendien bijzonder, want meer dan een miljoen haalde zowel de presentator als zijn collega Eva Jinek nooit eerder op een maandag. Jineks beste maandag op RTL 4 bleef steken op 999.000, op 6 januari van dit jaar. 

Beau had bij zijn vorige topscore - nipt hoger met 1.052.000 tegen 1.037.000 nu - kijkcijferkanon The Voice of Holland als inleidend programma. Het is bovendien bijzonder, want meer dan een miljoen haalde zowel de presentator als zijn collega Eva Jinek nooit eerder op een maandag. Jineks beste maandag op RTL 4 bleef steken op 999.000, op 6 januari van dit jaar. 

eau zit met zijn kijkcijfers nu de grote concurrent, Op1, op de hielen. De NPO-talkshow trok maandag 1,1 miljoen kijkers. Van Erven Dorens had vorige week, toen hij na vier maanden weer het stokje overnam van Jinek, al een mooie start met ‘Jinekachtige kijkcijfers’ (848.000). Het eerste seizoen van haar talkshow bij RTL, na haar vertrek bij de publieke omroep, trok gemiddeld zo’n 800.000 kijkers per aflevering. Beau moest het vorig jaar doen met zo’n 450.000 toeschouwers bij de eerste reeks van zijn praatprogramma.

Verder deden de Meilandjes uitstekende zaken op SBS 6 die met hun Chateau Meiland anderhalf miljoen mensen trokken. Bert van Leeuwen wist met zijn Familiediner ruim 1,2 miljoen kijkers te interesseren. Kijk hieronder naar een fragment uit de Talkshow Beau.

AD/Mediasite.tv