Medianieuws

De stekker gaat er uit bij de App en website van RTL Z

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Download de nieuwe app van RTL Z | RTLZ

Vanaf 27 mei is RTL Z te vinden op een andere plek, namelijk bij RTL Nieuws. Hieronder leggen we uit waarom dat gebeurt en wat je daarvan gaat merken.

Allereerst: er verandert niets aan de inhoud van RTL Z. Je kunt nog steeds het laatste economische nieuws van ons verwachten, naast sterke uitlegverhalen, inspirerende interviews, mooie video's, actuele koersen en de laatste uitzendingen.

Deze zijn vanaf 27 mei allemaal te vinden op RTLNieuws.nl/economie. Dezelfde inhoud, maar in een ander jasje dus.

Alles op 1 plek

Waarom doet RTLZ dit   ze  willen lezers graag 1 plek bieden waar al het nieuws te vinden is, in het drukke, gefragmenteerde medialandschap van nu.

Bij RTLNieuws.nl vind je het belangrijkste algemene nieuws van de dag, maar dus ook alle zakelijke berichtgeving van RTL Z, technologienieuws van Bright, sportverslaggeving van VTBL en alles uit de entertainmentwereld van RTL Boulevard.

Nieuwe app

De website RTLZ.nl gaat daardoor uit de lucht, en verwijst lezers en kijkers voortaan naar RTLNieuws.nl/economie. De app van RTL Z wordt na 27 mei niet meer ververst.Uiteraard kun je wel de app van RTL Nieuws downloaden om op de hoogte te blijven van alles wat RTL Z doet en maakt. Hier vind je de app voor Android en hier de app voor iOS.Onze social kanalen blijven gewoon in gebruik: als je niets van RTL Z wilt missen, kun je ons volgen via Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en YouTube! Ook onze zender blijft gewoon bestaan, met onze nieuwsuitzendingen overdag. Kijk hieronder naar RTL fragmenten.

RTL Z MEDIASITE.TV