Medianieuws

De house Top 1000 start as vrijdag bij Wild FM

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

WILD FM

Het is een jaarlijkse traditie, de House Top 1000 wordt ook dit jaar weer uitgezonden met Pasen.

Ongeveer 200.000 stemmen zijn uitgebracht op de favoriete housetracks van de luisteraars en volgers van Wild Fm en Deep Radio.

Initiator Coen Bom over de traditie: “Het is ieder jaar weer een hoogtepunt. Om het enorme enthousiasme bij de stemmers, de makers en straks bij de luisteraars te zien is hartverwarmend. We hebben er heel veel zin in!”

Gast dj’s

De House Top 1000 start op Goede Vrijdag (”Een betere vrijdag kan je niet bedenken”) om 10 uur en gaat nonstop door tot maandagavond 21.00 uur wanneer de ontknoping plaastvindt. Zoals ieder jaar komen diverse gastpresentatoren het team versterken. Bekende dj’s als Lucien Foort, Michel de Hey, Mark van Dale, DJ Jurgen, Eric van Kleef zijn vaker onderdeel van het team, maar dit jaar debuteert Johan Gielen in de line-up. Gielen is zelf jaarlijks één van de hofleveranciers van de lijst; ook dit jaar staat hij met zeven tracks genoteerd.

Meebeleven

De House Top 1000 is op de radio te volgen via Wild FM en Deep Radio, maar meekijken kan ook, via ht1000.nl, via Youtube en ook dit jaar weer via Dance TV. Coen Bom is er klaar voor: “Nou ja, klaar voor, er moet nog wel een en ander gebeuren. De 1000 tracks bij elkaar zoeken, de draaiboeken maken met achtergrondinformatie over de artiesten en dan nog zorgen dat de nieuwe vormgeving er in komt. Dus ik kan nog niet achterover leunen, maar op vrijdag om tien uur is alles klaar, daar zorgen we voor.”

Wild FM/Mediasite.tv