Medianieuws

Wild FM Hitradio heeft vanaf as maandag een nieuwe programmering

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

WILD FM presenteert per aanstaande maandag de nieuwe programmering.

Het station heeft in Frank Schildkamp en Coen Bom twee gedreven programmaleiders aangesteld en de eerste tekenen worden vanaf 2 maart zichtbaar.

 Bom: “de focus lag in eerste instantie op het uitbreiden van de gepresenteerde programmering, ook en vooral in de avonduren en in het weekend. Het is tof om te zien hoeveel nieuwe mensen WILD FM gaan versterken en vooral om het enthousiasme te voelen bij deze groep. Nou, dat enthousiasme is geheel wederzijds wat ons betreft.”

 De meest in het oog springende wijzigingen zijn:Dylan Beukenkamp wordt de nieuwe presentator op werkdagen van 14-16 uur. Hij deed al een aantal dagen per week de avondshow van 18 tot 20 uur.

De avondprogrammering wordt speelser, met meer ruimte voor creativiteit. “De show van Bas van Teylingen en Jesper Kleijnen op donderdag heeft het goede voorbeeld gegeven,” aldus Bom. Dus zullen wisselende presentatoren het tijdslot gaan invullen. Michiel Zwartepoorte op maandag en woensdag en op dinsdag zullen Mark van Dale en Marek Dębickie de samenwerking weer oppakken, nadat zij jaren de ochtendshow deden bij Paradise FM in Curaçao.

 Op donderdagavond, op het tijdslot van de vroegere Soulshow, gaat Peter Gelderblom ‘Let’s Dance Classics’ presenteren. Met oude disco zonder fratsen.

 n het weekend verwelkomt WILD FM nieuwe namen als Elmer de Winter & Rianne Besters, Dave Jongen en zal de zaterdagavond worden aangevuld met twee ijzersterke namen: Eric van Kleef (‘Clubbin’ van 22-00 uur) en legendarische DJ Roger Sanchez zal Release Yourself presenteren van middernacht tot 02 uur.

 In de loop van april verwacht WILD FM nog meer spraakmakende veranderingen te kunnen aankondigen.

 Wild FM is het enige regionale Hitradiostation voor Amsterdam, Noord-Holland, Flevoland en te beluisteren via 4 sterke etherfrequenties: Groot Amsterdam 93.6 FM, Alkmaar 96.3 FM, Haarlem 97.3 FM, Almere 97.4 FM (binnenkort on-air), overal via DAB+ en wereldwijd via www.wildfm.nl

Wild FM Hitradio/Mediasite.tv