Medianieuws

Wild FM is gestart met House Top 1000

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Om het tienjarig bestaan van de House Top 1000 goed te vieren wilden de zenders WildFM en Deep Radio groot uitpakken.

Gezien de huidige situatie wordt deze editie flink soberder dan je van een jubileum had mogen verwachten, maar de situatie is zoals hij is en veiligheid staat voorop. Toch zien de programmamakers de House Top 1000 -juist nu- als een goede aanleiding om de luisteraars een vol Paasweekend te vermaken en mee te nemen in een 83 uur durende marathonuitzending.

De nieuwe situatie zorgde er wel voor dat het thema van dit jaar makkelijk kiezen was: Deze editie van de House Top 1000 heeft als thema 'Better Off Alone'!

Naast de presentatie van bekende House Top 1000-stemmen zoals Peter van Leeuwen, Erwin van der Bliek en Jurgen Rijkers doen ook dit jaar weer veel gastpresentatoren mee. Zo schuiven, met gepaste afstand, onder andere Mark van Dale, Lucien Foort, Wessel van Diepen, Eric van Kleef en Giel Beelen aan.

Naast WILD FM zal ook de grootste dance Internetzender Deep Radio de lijst uitzenden. De lijst is vrijdagochtend om 10.00 uur  gestart op de regionale zender

Commerciële op Wild FM  en wordt op tweede paasdag afgesloten. De House Top 1000 begon 10 jaar geleden bij de ter ziele gegaan zender Fresh FM dat uitzond in de regio haaglanden en Utrecht  Kijk hieronder live mee.

 Wild FM is het enige regionale Hitradiostation voor Amsterdam, Noord-Holland, Flevoland en te beluisteren via 4 sterke etherfrequenties: Groot Amsterdam 93.6 FM, Alkmaar 96.3 FM, Haarlem 97.3 FM, Almere 97.4 FM (binnenkort on-air), overal via DAB+ en wereldwijd via WildFM.nl

WILDFM/MEDIASITE.TV