Mediasite.tv Medianieuws

De Bachelorette met Gaby Blaaser gestart op Videoland

(Leestijd: 1 minuut)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
`
Gaby Blaaser is de eerste bachelorette van Nederland.
Ze is naar eigen zeggen hard toe aan de liefde en hoopt die te vinden bij een van de achttien knapperds met wie ze gaat daten in Zuid-Afrika. De zoektocht volg je bij Videoland.

Het liefdesleven van actrice Gaby Blaaser (SpangaS; Goede tijden, slechte tijden) is veelbesproken. Ze had onder meer relaties met zanger Jim Bakkum, dj Quintino en Temptation Island-verleider Jamie. Maar dat is allemaal alweer even voorbij, en de blondine staat open voor een nieuwe man aan haar zijde.

 Rick Brandsteder presenteert het programma

Videoland helpt haar een handje in het van oorsprong Amerikaanse datingprogramma De bachelorette. Gaby is de eerste bachelorette van Nederland; een aantal Nederlandse mannen gingen haar voor in wisselend succesvolle seizoenen van tegenhanger The Bachelor. Voor haar serie reist Gaby naar een luxe villa in Zuid-Afrika, waar maar liefst achttien knappe vrijgezelle mannen om haar hart strijden. Presentator Rick Brandsteder mag de liefdesstrijd in goede banen leiden.

Vanaf nu staat er  wekelijks een nieuwe aflevering van De Bachelorette op Videoland. Kijk hieronder naar een foto van een  Schoot.

Enzo breekt zijn teen bij lesje taekwondo, Gaby poseert in sexy ...

Televizier/Mediasite.tv