Medianieuws

Bridget Maasland al maanden niet meer te zien bij RTL Boulevard

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Bridget Maasland reageert met venijnige sneer op verzoening van ...

Bridget Maasland is al lange tijd niet meer achter de desk van RTL Boulevard verschenen.

Ze is al twee maanden, ongeveer sinds de breuk met André Hazes, afwezig als presentatrice van het entertainmentprogramma. Daarnaast worden ook de andere programma’s waarvan zij de presentatie doet momenteel niet uitgezonden.

Haar management laat aan Shownieuws weten dat Bridget het een tijdje rustig aan heeft gedaan en dat zij op zoek zijn naar een datum om weer te beginnen bij Boulevard: ‘’Er is niks aan de hand, door corona is de planning wat verschoven’’. Bridget begint volgens het management begin april weer. RTL bevestigt dat haar afwezigheid te maken heeft met de veiligheid en de maatregelen van het RIVM. Ook een aantal andere vaste gezichten is momenteel niet te zien, aldus de zender.

 

Hotter Than My Daughter
Toen Bridget in de zomer van 2019 een vierjarig-contract bij RTL tekende, werd bekend dat zij niet alleen RTL Boulevard, maar ook het programma Hotter Than My Daughter ging presenteren. Maandag 2 maart werd de eerste aflevering van haar eerste seizoen uitgezonden. 296.000 kijkers konden meegenieten van Bridget die schaars geklede moeders een halt toeriep. Tot nu toe zijn er drie afleveringen van haar HTMD-seizoen uitgezonden op de maandagavond. Afgelopen maandag werd er een herhaling van Hotter Than My Daugter uitgezonden met Gordon als presentator. Het management van Bridget laat weten dat RTL dit bewust doet, om zo in het najaar de afleveringen gepresenteerd door Bridget uit te kunnen zenden. Volgens RTL geldt hetzelfde voor uitzendingen van De Zwakste Schakel dat Bridget presenteert.

Breuk André Hazes
In november vorig jaar maakten André en Monique bekend uit elkaar te gaan. Kort daarna blijkt Bridget de nieuwe liefde van de volkszanger te zijn. Halverwege februari dit jaar werd, na een kortstondige relatie van drie maanden, naar buiten gebracht dat het koppel alweer uit elkaar was.

Columnist Angela de Jong pleitte begin maart dat Boulevard Bridget zou moeten ontslaan omdat zij in haar eigen programma niets wilde vertellen over de breuk met André Hazes. De columniste heeft de rel rondom de relatiebreuk van Bridget en André – en zijn daaropvolgende liefdesreünie met Monique – uiteraard ook gevolgd. Bridget klapte vervolgens uit de school in verschillende media, maar niet in het eigen showbizznieuws-programma dat zij presenteert: RTL Boulevard. Een schande, volgens de columniste

Shownieuws/Mediasite.tv