Medianieuws

Beau van Erven Dorens met RTL om de tafel om Late Night Talkshow te doen

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Beau van Erven Dorens in gesprek met RTL over een latenightshow.

Er zijn nog geen concrete plannen, maar de presentator toont zich desondanks enthousiast.We zijn in gesprek", vertelt Beau bij Q-Music. Aan ochtend-jocks Mattie Valk en Marieke Elsinga laat hij weten: "Je ziet dat ik aan het glimlachen ben."

Beau geeft aan dat hij zijn huidige programma's 'niet te willen opgeven'. Een voorbeeld hiervan is Five Days Inside, waarvan binnenkort het tweede seizoen van start gaat. "Het zijn programma's die diep in mijn hart zitten. Ze zijn belangrijker voor mij en voor andere mensen met wie ik het allemaal doe." Toch laat Beau verder weten dat er nog niets definitief is: "Ik ben in gesprek. Dat is gewoon het antwoord."

Wat Beau wél bevestigt is dat Five Days Inside na dit seizoen niet meer terugkeert. In het programma brengt Beau vijf dagen door bij verschillende instellingen waar je normaal niet zomaar binnenkomt. Vorig jaar won hij de Gouden Televizier-Ring met het programma. Toch is het te heftig voor hem om een derde seizoen te maken. "Ik heb dit nu twee jaar gedaan en het lijkt helemaal niets, maar het is behoorlijk heftig. Om acht weken zo onder pannen te zijn in hele heftige situaties", aldus Beau.

6 INSIDE/MEDIASITE.TV