Mediasite.tv Medianieuws

Anouk dreigt op te stappen bij The Voice Of Holland

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

https://www.shownieuws.nl/wp-content/uploads/sites/2/2020/08/anou-e1597416476156-380x308.png

Anouk dreigt per direct met The Voice of Holland te stoppen.

De zangeres is al jaren coach in de populaire talentenjacht, maar wil er de brui aan geven als er niet aan enkele voor haar belangrijke eisen wordt voldaan…=

Dit bevestigt haar management aan De Telegraaf. Omdat Anouk met zware astma kampt zit zij in de risicogroep voor het coronavirus en ze is extreem waakzaam. Anouk wil geen enkel risico lopen en dat zorgt voor topoverleg achter de schermen.

 RTL laat aan de krant weten dat ze vertrouwen hebben in een goede afloop van de ‘prettige’ gesprekken. “Anouk gaat zeker te zien zijn. Wel zijn we met haar aan het onderzoeken hoe ze op een voor haar veilige manier invulling kan geven aan het coachschap.”

Er liggen meerdere suggesties op tafel volgens de Telegraaf. Een van de opties zou een glazen kooi zijn, waardoor Anouk van alle kanten wordt beschermd tegen het virus. Volgens RTL houden ze zich sowieso altijd aan de richtlijnen van het RIVM. “Bij de meeste programma’s betekent dat minder publiek en dat in principe alleen personen uit hetzelfde huishouden naast elkaar mogen zitten. Dit geldt ook voor The Voice.”

 Na gesprekken met haar long- en huisarts besloot Anouk eind mei al om niet fysiek bij de finale van The Voice Kids aanwezig te zijn. Het was een moeilijk besluit, zei ze toen. “Mede door de gesprekken met mijn long-/huisarts ben ik extra voorzichtig, zeker aangezien er met alle versoepelingen in de aankomende weken weer een groter risico is om besmet te raken”, vertelde Anouk.

“Daarom heb ik samen met mijn gezin besloten, hoe moeilijk dat ook is, dat ik een stap opzij ga doen en voorlopig, samen met mn katten knak & aap, in zelf-quarantaine ga. Ik had niet verwacht dat ik na een maand thuis te zijn alweer weg zou gaan, maar ik zie nu al dat dit de juiste beslissing is. Ondanks dat ze het thuis moeilijk vinden dat ik er niet ben, kunnen ze nu wel vrijuit hun eigen ding doen, sporten en afspreken met vrienden”, sloot ze af. Kijk hieronder naar oude beelden Anouk uit The Voice.

Shownieuws/Mediasite.tv