Medianieuws

247Spice DJ Romy Stuik is te zien in het nieuwe seizoen van ‘De Bachelor

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Romy Stuik

27e jarige jock is één van de kandidaten die naar Mexico gevlogen is om het hart van de felbegeerde bachelor Thomas van der Vlugt (StukTV) te veroveren.

Na veel meegemaakt te hebben in haar jonge leven, weet Romy inmiddels goed wat ze wil: een leuke vent aan haar zijde, die net als zij open-minded en avontuurlijk in het leven staat. Of haar bewuste én avontuurlijke levensstijl in de smaak gaat vallen bij de Bachelor? Dat zie je vanaf 16 februari elke woensdag op Videoland.

Romy Stuik maakte in 2020 haar radiodebuut op de toen net gelanceerde Amsterdamse hitzender @247spice. Samen met Sjoerd de Graaf is zij elke werkdag van 7.00-10.00 in de ochtend te horen tijdens 'Romy & Sjoerd'. 's Middag's kun je van 14.00-16.00 naar Romy’ solo show luisteren op Spice.

In en om Amsterdam is 247Spice te beluisteren op 90.1 FM en wereldwijd via de 247streaming app. 247Spice is het enige radiostation in Nederland waar meer dan 50% van de presentatoren vrouw is. Met DJ's als Romy Stuik, Joris Felix Klokkers, Veerle Hofkens, Sam Joán Hartsink, Koen van Tyn, Thomas Bresser, Daisy May Breuer, Lars Wijnhoven en Adinda Hahn is er altijd wat te beleven op 247Spice.

De laatste Top 40, R&B, Pop en Reggaeton hits hoor je 24/7 op Spice. Je hoeft maar 10 minuten 247Spice aan te zetten en je weet dat je naar Amsterdam's Nieuwste Keuze voor Hits luistert.

247spice/Mediasite.tv