Medianieuws

Ziggo breidt het basis tv pakket tijdelijk uit

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 Ziggo TV kanalen

Sinds  4 april tot 2 mei staan Love Nature, Cartoonito en Mezzo tijdelijk open voor alle klanten met TV Standard, ook via Ziggo GO.

Love Nature is te vinden op kanaal 205. Deze televisiezender brengt natuurfenomenen en de wonderen van de wereld en het dierenrijk naar de huiskamers. In april viert Love Nature World Earth Day (zaterdag 22 april) door de aarde in al zijn schoonheid te eren inclusief de wereldwijde première van 'Ningaloo: Australia's Ocean Wonder', een bedreigd kustrif in het verre noordwesten van Australië. De zender is te zien in haarscherpe 4K-kwaliteit met een Mediabox Next of Next Mini in combinatie met een 4K televisie.

Cartoonito is de nieuwe kinderzender op kanaal 309. Deze zender laat jonge kinderen de wereld op een fantasierijke en kindvriendelijke manier verkennen. Samen met bekende karakters, programma's als Tom & Jerry en Baby Looney Tunes en nieuwe programma's als Bugs Bunny Builders en Batwheels.

Mezzo bestaat 25 jaar en is te vinden op kanaal 612. Deze zender wordt internationaal gezien als hét kanaal voor klassieke muziek, jazz en dans op televisie en essentieel voor muziekliefhebbers en ook toegankelijk voor nieuwkomers. Het Koninklijk Concertgebouworkest, het Nederlands Dans Theater, De Nationale Opera, maar ook het Berliner Philharmoniker, het Montreux Jazz Festival, de Opéra de Paris en meer zie je alleen bij Mezzo.

Vanaf 18 april worden ook de zenders TV 538 en Shorts TV tijdelijk tot 2 mei opengezet. De muziekzender TV 538 staat op Koningsdag volledig in het teken van dit Oranje-feest (ook te zien op Ziggo TV, kanaal 13) en op Shorts TV zie je korte bekroonde films en thematische films. Op de avond voor Koningsdag op 26 april staan films van Nederlandse makers vanaf 21.00 uur op het programma. Ook op Ziggo TV, kanaal 13.

Ziggo/Mediasite.tv