Medianieuws

Anouk Hoogendijk gaat aan de slag bij Soccernews.nl

(Leestijd: 1 minuut)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Anouk Hoogdijk

SoccerNews.nl heeft een supertransfer afgerond, en dat buiten de gangbare transferperiodes.

Per direct maakt Anouk Hoogendijk de overstap naar de állersnelste voetbalwebsite van Nederland. De voormalige international van de Oranje Leeuwinnen (liefst 103 ‘caps’) gaat voor SoccerNews.nl aan de slag als presentatrice, hét nieuwe uithangbord van de site dus.

 Anouk Hoogendijk nieuwe gezicht SoccerNews.

SoccerNews.nl is onlangs naar het pittoreske Wilnis (onder de rook van Utrecht) gereden om de zaak te beklinken. In de kantine van amateurvereniging CSW, waar Hoogendijk haar eerste stapjes zette op het voetbalveld, werden de handtekeningen op papier gezet, waarna er van heinde en verre witte (groene) rook te zien was.

Shows met Anouk Hoogendijk op SoccerNews

Voor SoccerNews.nl gaat Anouk Hoogendijk video’s maken op basis van drie supertoffe concepten: SN Weekly, SN Deep en SN Matchday. Op woensdagochtend 12 april wordt er afgetrapt met SN Weekly, waarin Hoogendijk samen met jou, de kijker, (en misschien wel andere bekende gezichten…) terugblikt op de afgelopen voetbalweek. SN Deep behelst diepte-interviews met voetbalprominenten en SN Matchday spreekt natuurlijk voor zich! Alle video’s worden gelanceerd op ons YouTube-kanaal én natuurlijk.

Soccernews/Mediasite.tv