Medianieuws

Veronica Inside blijft zeker tot 1 juni op buis

(Leestijd: 1 minuut)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De uitzendingen van Veronica Inside gaan voorlopig door tot 1 juni, vertelt Johan Derksen in de online rubriek Groeten uit Grolloo van Veronica Inside.

Toch zou Johan er niet raar van opkijken als het programma door teruglopende reclame-inkomsten eerder van de buis wordt gehaald.

Johan Derksen steekt van wal: 'We hebben gehoord dat we voorlopig doorgaan tot 1 juni. Maar ik kijk er ook niet van op als eerder de stekker eruit gaat. Kijk, door de Coronacrisis hebben de bedrijven helemaal geen trek om te adverteren. Wanneer de productiekosten van zo'n programma hoger worden dan de reclame-inkomsten, dan zijn mensen bij commerciële tv-stations snel geneigd om er een film in te gooien in plaats van zo'n tv-programma, want die film hebben ze toch nog in het magazijn liggen.'

Toch hoopt Johan dat dat voorlopig niet het geval is: 'Ik zou het wel prettig vinden om nog even door te gaan, om het karige nieuws wat er komt toch voor het voetlicht te brengen. Want voetbalminnend Nederland hunkert natuurlijk naar informatie. Onze kijkcijfers zijn uitstekend, dus in dat kader zijn wij gaarne bereid om door te gaan.

Veronica Inside/Mediasite.tv