Medianieuws

Sublime geeft muziektrip weg naar de Verenigde Staten

(Leestijd: 1 - 2 minuten)

Gebruikerswaardering: 1 / 5

Ster actiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Angelique Houtveen Sublime

Altijd al een reis op je bucketlist staan, om de steden te bezoeken die aan de oorsprong liggen van gospel, soul, blues en jazz? Afgelopen 2 weken konden Sublime-luisteraars meespelen.

Op donderdag 20 oktober leidde de puzzeltocht naar Utrecht waar de prijs in ontvangst genomen werd. Radiozender Sublime gaf tijdens de Sublime Middag Show een vijftien daagse muziekreis weg naar de Verenigde Staten voor twee personen!

Op donderdag 20 oktober, rond de klok van 17.45 uur werd aan de kandidaten gevraagd naar de toen nog geheime locatie te komen. De eerste persoon ter plekke die het juiste codewoord wist, kreeg de prijs overhandigd van radio jock Angelique Houtveen.

Het spelmechanisme

Iedere middag, twee weken lang, werd van 16:00 - 19:00 uur dagelijks de Sublime gospelquiz gespeeld. Elke dag in de Sublime Middagshow werd gezocht naar een Amerikaanse muziekstad. Met letters uit de verzamelde steden, ontstond een codewoord. Deze was nodig om de allerlaatste aanwijzing te ontrafelen, een locatie ergens in Nederland, die leidde naar de hoofdprijs, Achter de Dom in Utrecht.

Hoofdprijs: muziekreis Verenigde Staten

Een 15-daags muziekavontuur in de Verenigde Staten voor 2 personen! De reis brengt de winnaar in steden als Chicago, Nashville, Memphis en Louisiana opzoek gaat naar de oorsprong van gospel, blues en jazz. Er worden gospel churches, blues-clubs, musea, muziekstudio's en nog veel meer plekken aangedaan. De gehele reis wordt aangeboden door SRC Reizen.

 

Over Sublime en De Middag Show

Op Sublime draait het om positiviteit en luister je naar de beste funk, soul en jazz. De radio DJ’s zijn gepassioneerde liefhebbers, kenners en experts en presenteren van de beste muziek. De Sublime Middag Show kreeg onlangs een nieuw format en wordt gepresenteerd door Angelique Houtveen en One’sy Muller. Let’s get it on, te horen via FM, DAB+ en sublime.nl.

Audiohuis/Mediasite.tv