Medianieuws

Inge Enter uit Hoek van Holland wint tickets voor uitverkocht concert Muse in Carré bij Radio Veronica

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Inge Enter wint Muse kaarten Veronica

De 22-jarige Inge Enter uit Hoek van Holland heeft Goudzoeken: Muse editie gewonnen.

Door hints in De Radio Veronica Ochtendshow: Ook Goeiemorgen en op Instagram, wist zij als eerste de plek te vinden waar de zender de twee tickets hadden verstopt voor het uitverkochte concert van Muse in Carré op zondag 23 oktober.

 Inge wist ons te vinden bij het Ezelsoor op het Museumplein (kenners zeggen MUSEumplein) in Amsterdam. De Muse-fan moest vandaag eigenlijk naar haar opleiding in Den Haag, maar heeft gespijbeld omdat ze gedroomd had waar de tickets zouden kunnen liggen. Ze stapte daarom al vroeg in de trein naar Amsterdam en zag haar droom daar werkelijkheid worden.

'Ik geloof het niet'

“Ik sta helemaal te trillen”, zei ze toen ze de blauwe envelop met de cheque als eerste wist te bemachtigen. “Ik dacht: ‘Ik ga dit gewoon doen. Ik ga niet naar school, maar ik ga tickets zoeken’”, aldus de winnares die zondag opnieuw in de trein mag stappen voor het concert in Carré. “Ik geloof het gewoon niet.”

Minder geluk was er voor luisteraar Anneloes uit Heemskerk. Zij kwam een paar minuten te laat aan op locatie. Ze was niet eens voor zichzelf naar onze hoofdstad gereden. “Ik kwam hier voor m’n vriend. Die is heel erg fan van Muse. Dus ik dacht ik ga het gewoon proberen. En ik ben helaas net vijf minuten te laat. Heel erg balen.

Goudzoeken: Muse editie

Zondag 23 november staat Muse in Koninklijk Theater Carré. Kaarten voor dit concert waren binnen enkele minuten uitverkocht en zijn inmiddels goud waard. Daarom speelden we bij Radio Veronica voor de tweede keer de online kaartenjacht Goudzoeken.

Tijdens de eerste editie streden luisteraars voor golden circle-tickets voor het concert van The Rolling Stones dat afgelopen zomer plaatsvond in de Johan Cruijff ArenA. Toen zette razendsnelle luisteraar Michaël hetKurhaus in Scheveningen op zijn kop.

Radio Veronica/Mediasite.tv