Mediasite.tv Medianieuws

Sky Radio heeft Sky Christmas nu al gelanceerd op DAB+

(Leestijd: 1 minuut)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Sky Radio Christmas - Radio FM - online radio luisteren via internet

Kerst komt vroeg dit jaar. Met nog 87 dagen tot de feestdagen kunnen kerstliefhebbers alweer terecht bij Sky Radio voor non-stop de beste kersthits.

'Sky Christmas', het speciale online kerstradiostation van de muziekzender start dit jaar eerder dan ooit en is nu al te beluisteren via Nederland.FM, JUKE en de gratis Sky-app. Sky Radio s en  op deze site inpeelt hiermee in op de behoefte van het gezellige ‘samen-gevoel’ dat Kerstmis met zich meebrengt. Door de coronacrisis en de daarbij komende social distancing lijkt hier meer behoefte aan te zijn, zo blijkt uit onderzoek van Talpa Network. Een derde van de Nederlanders boven de achttien jaar heeft extra zin in kerst door de coronacrisis en een kwart is zelfs van plan om extra uit te pakken met de feestdagen.

 
  Sky Radio The Christmas Station

Sky Radio 101 FM wordt ieder jaar omgedoopt tot The Christmas Station. Liefhebbers die niet kunnen wachten tot dat moment kunnen vanaf vandaag terecht bij het speciale online station; 'Sky Christmas'. Te beluisteren via Nederland.FM, JUKE en de radioluisteren pagina van deze site.

Talpa Network/Mediasite.tv