Medianieuws

Radio NRG heeft een nieuwe website

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Kan een afbeelding zijn van de tekst '0 HOME PLAYLIST PROGRAMMA DJ'S GEMIST? FREQUENTIES OVERG THE NEXT RADIO GENERATION LUISTELIVE NRG PRO GRAMMA NU 90'sHouse 90's Non-Stop Stop 19:00- 00:00 RoberArmani Nu op de radio: Robert Armani Ambulance'

Binnen een jaar na de grote, succesvolle comeback in juli 2020 en na het uitbouwen van de  programmering heeft Radio NRG – de grootste 90’s dance- en housezender in de regio een gloednieuwe website gelanceerd.

Na grondige voorbereiding door onze technische specialisten is er niet alleen sprake van een totale metamorfose als het gaat om design en navigatie van onze nieuwe website, maar is er nu ook veel meer ruimte voor het allerbelangrijkste onderdeel van Radio NRG: de uitzendingen zelf, zowel live als on-demand (‘uitzending gemist’).

Ongeacht welke apparatuur jij gebruikt (PC, smartphone, tablet etc.), de nieuwe NRG-website is altijd en overal goed te bereiken en te bedienen. Bovendien is de typische 90’s dance- en house sound van Radio NRG altijd te beluisteren, niet alleen tijdens het surfen op de NRG-site maar met een extra, aparte player ook tijdens je andere on-line activiteiten, thuis, onderweg of op het werk.

Met de nieuwe website is er nu ook meer ruimte voor actuele berichten over de  shows, voor uitgebreide achtergrondinformatie over de  DJ’s en over de roemruchte geschiedenis van Radio NRG in de jaren ’90 in de Haagse regio. Luister hieronder naar impressie van de vormgeving.

 

 

Radio NRG/MEDIASiTE.TV