Medianieuws

Ook Caroline van der Plas heeft gestemd op de Veronica Top 1000 Allertijden

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

https://i.postimg.cc/TYNyxJ0g/carolinevanderplas-ookgoeiemorgen-Veronica-site.jpg

Caroline van der Plas van de BoerBurgerBeweging (BBB) maakt zich klaar voor de Tweede Kamerverkiezingen.

In Veronica's Ook Goeiemorgen kwam  de politica langs om te praten over de verkiezingen en levert ze haar stemlijstje voor de Top 1000 Allertijden in.

 Caroline voelt zich nog steeds een beetje de Benjamin van de Tweede Kamer: "Deze hele campagne is compleet nieuw voor mij", aldus de lijsttrekker. "Het is zo'n hectische tijd, je ligt overal onder de loep. Een flapuit zijn is een kracht, maar ook weleens een valkuil."

Top 3 van Caroline

Maar nu is het eerst aan Caroline zelf om te stemmen, voor de Top 1000 Allertijden. Haar top 3 bestaat uit persoonlijke nummers die veel voor haar betekenen. "Don Henley met Talking to the Moon brengt veel emoties naar boven. Dit is het liedje dat Jan had uitgekozen om te spelen op zijn crematie", vertelt de BBB-leider over haar overleden partner. André Hazes met Leef staat voor Caroline gek genoeg dicht bij dit nummer: "Jan zei altijd dat ik gewoon door moest gaan. Pluk de vruchten van de dag en heb plezier."

Haar nummer één komt niet als een verrassing. Check het hieronder.

Top 1000 Allertijden

Wat zijn de beste nummers ooit gemaakt? Breng nu je stem uit! De lijst is vanaf vrijdag 17 t/m vrijdag 24 november te horen op Radio Veronica. De tijdelijke ochtendshow Ook Goeiemorgen elke werkdag van 6.00 tot 9.00 met Frank van der Lende Lisanne Bronkhorst en nieuwslezer Joost van der Stel.

Radio Veronica/Mediasite.tv