Medianieuws

Marieke Elisinga open over Dry January

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

29.3K vind-ik-leuks, 400 opmerkingen - Marieke Elsinga (@mariekeelsinga) op  Instagram: 'INDIAN SUMMER! En dus nieuwe Oscar&Jane items ? Jurkjes,  (Kiki) truien … i 2020

De  Qmusic jock en presentatrice Marieke Elsinga (34) start vandaag, of eigenlijk per ongeluk gisteren al, met Dry January: een maand lang geen alcohol drinken.

 Dat vertelt de presentatrice op haar social media. En ze deelt ook nog eens tips

 
Ik ben niet verslaafd

Marieke begint iets later aan Dry January, "want op 1 januari beginnen leek me way too much", vertelt ze op haar Instagram Stories. Maar vanaf vandaag gaat Marieke een maand niet drinken. "Ik moet niet doen alsof het onwijs heftig en moeilijk is, maar ik vind het wel leuk. Ik heb er helemaal zin in."

Om op gang te komen heeft Marieke nog tips gezocht, die haar kunnen helpen om een maand lang geen druppel alcohol te drinken. De presentatrice leest vier tips voor die ze in de krant leest. "Maak een stappenplan", begint Marieke. "Dat snap ik niet zo goed, want drink gewoon geen alcohol meer. Maak geen fles meer open, maar goed.

De tweede tip is al een stuk bruikbaarder: "Vertel iedereen dat je meedoet." Maar het derde advies slaat Marieke in de wind. "Houd een kalender of dagboek bij. Ik ben niet verslaafd. No worries." En de laatste tip: "Vergeet niet te genieten."

Niet alleen over haar alcoholverbod, maar ook over andere dingen is Marieke goudeerlijk. Een tijdje geleden onthulde Marieke in RTL Boulevard dat ze botox gebruikt.

 RTL Boulevard/Mediasite.tv