Mediasite.tv Medianieuws

JUKE brengt Johan Cruijff ArenA bij fans thuis met Ajax Radio

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Om deze stap te kunnen zetten is het in onze ogen essentieel om met een goede partner samen te werken die veel expertise heeft met online radio.

JUKE is die ideale samenwerkingspartner, ook omdat zij naast een verzameling van (online) radiozenders ook een startpunt is voor podcasts. Op deze manier krijgt Ajax Podcasts (Engelstalig) onder de vlag van Ajax Radio een mooie plek in JUKE. Het gaat daarnaast goed samen met ons reeds bestaande media partnership met Radio Veronica, dat net als JUKE onder Talpa Network valt,” aldus commercieel directeur Menno Geelen van Ajax. 

 Xander Czaikowski, Director Digital Distribution bij Talpa Network: “Deze samenwerking met Ajax past binnen de ambitie van Talpa Network om met JUKE de digitale distributie van audio content (radio, muziek & podcasts) te verzorgen voor verschillende grote merken en/of content makers. Met onze jarenlange ervaring in de audiomarkt hebben wij alles in huis om een merk te laten groeien. Van awareness en engagement tot conversie. Hierdoor kan Ajax zich blijven focussen op de content creatie. De echte Ajax fan hoeft zo geen wedstrijd meer te missen. “

 Alle Ajax-content is vanaf het nieuwe seizoen de eerste 24 uur exclusief te horen op de kanalen van Ajax en JUKE. De ‘Official Ajax Podcast’ zal daarna ook te horen zijn op internationale audioplatformen. 'Ajax Radio' en de 'Official Ajax Podcast' zijn vanaf 18 september te beluisteren via JUKE.nl, de JUKE-app, Ajax.nl, de Ajax app, Smart TV en verschillende Audiospelers zoals SONOS, Android Auto en Apple Carplay en via deze site op Radioluisteren pagina.

Talpa Network/MEDIASITE.TV