Mediasite.tv Medianieuws

Dit vindt Nederland gaat van de Buis

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 

SBS6 is de zender die thuis is in elke straat. Daarom koesterden wij al een tijd de wens om een programma te maken waarin alle Nederlanders een stem krijgen.

Met Dit vindt Nederland! hebben we ons hier hard voor ingezet, maar helaas blijkt het programma in deze vorm niet voldoende te worden omarmd. Daarom hebben we de vooravond van SBS6 aangepast en brengen we vanaf maandag 12 oktober de twee bekende spelshows 50/50 en Lingo terug.

Marco Louwerens, Directeur Televisie van Talpa Network: “Een programma waarin alle Nederlanders aan het woord zouden komen, sloot naadloos aan bij de zender die wij met SBS6 voor ogen hebben. Helaas moeten we nu constateren dat Dit vindt Nederland! te weinig kijkers aan zich heeft kunnen binden. Ontzettend jammer, zeker gezien het harde werk en het commitment van een grote groep collega’s. En niet te vergeten Natacha Harlequin en Mart Grol die de moed hadden om op ons verzoek in het diepe te springen. Veel respect daarvoor. Wanneer je nooit iets probeert gebeurt er ook nooit iets. De gedachte achter Dit Vindt Nederland! is nog steeds een buitengewoon interessante en verdwijnt dan ook zeker niet in de prullenbak. Wellicht dat we daar in de toekomst in een andere vorm weer mee aan de slag gaan. Kijk hieronder naar  een fragment.

 

 

Shownieuws/Mediasite.tv