Mediasite.tv Medianieuws

Johan Derksen staat toch open voor een doorstart van Veronica Inside op TV

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Sinds de uitbraak van het coronavirus kwam Derksen nog altijd twee keer in de week Drenthe uit om in Hilversum aan te schuiven bij de voetbaltalkshow Veronica Inside.

Dat programma beleefde roerige tijden nadat Derksen een gevoelige opmerking maakte over rapper Akwasi. Na de speciale uitzending over racisme die hierop volgde, kregen de vaste analisten Derksen en René van der Gijp uit Dordrecht het aan de stok met Wilfred Genee. De presentator distantieerde zich openlijk tegen zijn vaste teamleden.

Derksen vertelt op Radio Rijnmond dat het nog niet lekker zit tussen hem en de presentator. "Ik heb Wilfred en de directie hier op bezoek gehad en er is wat verbetering, maar ik kan niet zeggen dat ik daar glimlachend weer ga zitten. Ik heb mijn bedenkingen. Wilfred koos met zijn houding de kant van de vijand en dat is heel teleurstellend."

De analist met de scherpe tong beseft dat hij ook nog een contract heeft. "John de Mol kan nog zeggen 'jullie hebben een contract en gaan er maar zitten. Anders pleeg je contractbreuk en dan sleep ik je voor de rechter.' Hij heeft ook nog wat te zeggen. Luister hieronder een fragment.

mediamusic · Interview Derksen Rijnmond

Rijnmond/Mediasite.tv