Mediasite.tv Medianieuws

FOX Sports en Ziggo verlengen samenwerking

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
FOX Sports en Ziggo verlengen samenwerking
FOX Sports en Ziggo hebben de samenwerking verlengd. De zenders blijven daarmee beschikbaar voor klanten van Ziggo.
Bovendien wordt FOX Sports 1 tot eind 2020 gratis beschikbaar gesteld aan alle klanten met minimaal een Ziggo TV Start of TV Standard abonnement.

FOX Sports 1 tijdelijk gratis | Kanaal 421

Omdat door de coronamaatregelen de stadions nog niet volledig toegankelijk zijn voor het publiek is FOX Sports 1 vanaf 31 juli tot het einde van dit jaar gratis beschikbaar voor bijna alle Ziggo-klanten. "Hiermee willen we de clubs en de fans tegemoetkomen en er zo voor zorgen dat zoveel mogelijk mensen kunnen meegenieten van de Nederlandse competities wanneer deze starten", aldus Marcel de Groot, directeur consumentenmarkt van VodafoneZiggo.

FOX Sports 1 is te zien op kanaal 421 voor Ziggo-klanten met minimaal een Ziggo TV Start of TV Standard abonnement. Dit is bijna 90% van alle Ziggo-klanten. Liefhebbers die alle FOX Sports-kanalen willen ontvangen, kunnen daar naar eigen wens een aanvullend abonnement voor afsluiten.

Voetbal breder beschikbaar dan ooit

"Samen met de clubs zoveel mogelijk mensen het Nederlandse voetbal laten beleven, met alle clubs en hun helden. Dat is vanaf het begin in 2008 de missie van FOX Sports en dat is het vandaag de dag nog steeds", zegt directeur Frank Rutten van FOX Sports. "Al twaalf jaar leveren we zo een belangrijke bijdrage aan een Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie om trots op te zijn. Dat we daarbij de komende jaren ook met Ziggo blijven samenwerken, is geweldig nieuws voor alle voetballiefhebbers. Het Nederlandse clubvoetbal is hiermee breder beschikbaar dan ooit tevoren. En terecht, want het zijn geweldige competities met prachtige clubs, spelers en supporters waar miljoenen mensen iedere week zoveel plezier aan beleven. Te beginnen vanaf komende vrijdag als de FOX Sports Eredivisie Comeback van start gaat."

FOX SPORTS/MEDIASITE.TV