Medianieuws

Het Basispakket op Radio Veronica gaat van start

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Basispakket Radio Veronica

Van maandag 19 t/m zaterdag 31 december hoor je Het Basispakket op Radio Veronica: de tracks die je minstens een keer in je leven gehoord moet hebben.

Vergeet de blikken ragout en kaasvlinders. Het Basispakket is het beste kerstpakket voor onder de boom. Van The Rolling Stones’ Sympathy For The Devil tot When Doves Cry van Prince: het zijn liedjes die je minstens een keer in je leven gehoord moet hebben.

Het Basispakket

Het Basispakket is gevuld met onverwoestbare klassiekers, maar ook met wonderschone liedjes die nooit het absolute hoofdpodium haalden. Met bands die hele stromingen veroorzaakten tot artiesten die op hun eigen eiland uitgroeiden tot de iconen van hun tijd.

We draaien de tracks uit Het Basispakket op alfabetische volgorde. U2 mag dus al op 19 december komen opdraven met Angel of Harlem, terwijl Zombie van The Cranberries pas op 31 december aan de beurt is. Luisteraars krijgen twee keer per uur een wildcard om ter plekke live in de uitzending de lijst aan te vullen. Met dit pakket ben je van A tot Z verzekerd van goede platen.

Het Basispakket start op maandag 19 december om 06:00 uur in de ochtend en is vanaf dan elke dag te horen op Radio Veronica. Het Basispakket eindigt op 31 december om 21:00 uur.

Radio Veronica/Mediasite.tv