Medianieuws

Estavana Polman steelde de show bij de Oranjezomer van SBS6

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

https://images.ctfassets.net/h0r08og5wngf/3Az1qzFfqMUWMmq1M3LsPy/25dd3ed5101973af3c59988180f18f6d/thumb-DE_Spelen.jpg?fit=thumb&w=429&h=240&f=&fm=jpg

Handbalster Estavana Polman schoof gisterenavond aan tafel bij Wilfred Genee, Johan Derksen en Renée van der Gijp in De Oranjezomer.

En dat tv-optreden ging niet onopgemerkt voorbij. Waar sommige gasten van talkshows nog weleens wat kritiek krijgen, is daar bij Estavana geen sprake van. Heel Nederland lijkt dol op de vriendin van Rafael van der Vaart.

Complimenten vliegen om de oren

Het regent dan ook complimenten op het vaak kritische Twitter. "Verfrissend die Estavana Polman in Oranjezomer. Zij mag best vaker aanschuiven. Lekker ad rem en kan de mannen prima aan", zo schrijft een Twitteraar. Iemand anders is ook enthousiast: "Dat Oranjezomer is op z'n best als het helemaal nergens over gaat en Estavana slaagt er uitstekend in om het programma in zijn kracht te zetten." 

Geen Olympische Spelen

De handbalspeelster had eigenlijk in Tokio moeten zitten, maar dat ging vanwege een knieblessure uiteindelijk niet door. "Drie weken geleden ben ik geopereerd", vertelde Estavana vanavond in diezelfde uitzending. "En het gaat allemaal niet zo snel als ik had gehoopt. Maar het gaat redelijk. Ik ga er weer voor." Ze baalt stiekem nog wel dat ze deze Spelen moest overslaan. "Ik zou liegen als ik zou zeggen dat het me niets deed. Maar op een gegeven moment zet je er een streep doorheen en is het niet anders. Nu geniet ik met die kleine hier." 

De Oranjezomer is iedere avond rond 21.35 uur te zien op SBS6. Wil je Estavana nog een keer zien? Zij geeft tijdens de handbalwedstrijden commentaar bij de NOS.  Kijk hieronder naar een fragment van Stavana Polman  bij de Oranjezomer.

Veronicasuperguide/Mediasite.tv