Medianieuws

Café Hendriks & Genee krijgt een tweede seizoen bij Veronica

(Leestijd: 1 minuut)

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Dit voorjaar ging Café Hendriks & Genee van start, een luchtige talkshow waarin Wilfred Genee en Hélène Hendriks de actualiteiten bespreken.

In de laatste uitzending van dit seizoen schoven tv-criticus Angela de Jong en voetbalanalist Johan Derksen aan om hun mening te geven over het programma. Volgens de gasten is er ‘potentie’, maar moet Café Hendriks & Genee af van alle ‘tierelantijntjes’. En uiteraard zou een tv-optreden van Derksen niet compleet zijn zonder een sneer naar de Oranjeleeuwinnen.

 Ondanks spraakmakende, maar ook overbekende, gasten als Thierry Baudet en Peter R. de Vries, trok het programma gemiddeld tussen de 100.000 en 200.000 kijkers. Niet al te indrukwekkende aantallen, maar voor Talpa is het blijkbaar goed genoeg om de talkshow een tweede seizoen te gunnen. Dit gaat op 27 oktober van start. Het was volgens Wilfred nog niet helemaal duidelijk waar het nieuwe seizoen van Café Hendriks & Genee te zien zal zijn. “Volgens mij gewoon op Veronica”, zo sloot hij de uitzending af.

Veronica Magazine/Mediasite.tv