Medianieuws

3 Miljoen kijkers zien Max winnen op Zandvoort

(Leestijd: 1 minuut)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Max Verstappen Zandvoort

Op zondag 5 september was het dan eindelijk zover: de langverwachte Formule 1 GP van Zandvoort kon plaatsvinden. Ziggo Sport was het hele weekend gratis te zien voor alle Nederlanders, en die grepen deze unieke kans massaal aan.

Verdeeld over twee zenders (Ziggo Sport en Ziggo Sport Select) keken er zo'n drie miljoen mensen naar de GP - met afstand de best bekeken Race ooit

 Strijd op primetime
Nadat de stofwolken rond Zandvoort weer enigszins waren neergedaald was het alweer tijd voor de volgende spannende strijd, namelijk die om de Nederlandse televisiekijker op primetime. Op NPO 1 begon Heel Holland Bakt nog een keer, dat er meteen met de winst vandoor ging: bijna 1,7 miljoen kijkers. Expeditie Robinson (ruim 1,1 miljoen kijkers) en Postcode Loterij Miljoenenjacht (924.000 kijkers) hadden het nakijken. Even later ging de strijd verder, en die werd opnieuw gewonnen door NPO 1: Matthijs gaat door trok net iets meer kijkers (837.000) dan Wie van de 3 (SBS6, 818.000). Humberto was in geen velden of wegen te bekennen (576.000 kijkers.

Gids.tv/Mediasite.tv