Medianieuws

Ziggo lanceert as maandag zijn nieuwe merk Campagne

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
 Ziggo maak vandaag fantastisch

Ziggo lanceert maandag 30 januari een nieuwe reclamecampagne, ontwikkeld door reclamebureau WPP Go One in samenwerking met Holyfools. De bekende buurmannen zien we niet meer terug. In plaats daarvan staan de eindeloze mogelijkheden van technologie centraal. De eerste vier (mini-) commercials laten je verwonderen over de mogelijkheden van vandaag.

De campagne komt samen in één centrale boodschap: ‘Maak vandaag fantastisch’.

De vier tv-commercials van ieder tien seconden worden ondersteund met een landelijke radio-, abri, online- en social media-campagne. Ook komen er grote uitingen op de Ziggo Dome en op het reusachtige led-scherm bij de ingang van het hoofdkantoor op Hoog-Catharijne in Utrecht. Later volgen ook langere commercials en een merkactivatie die dieper ingaan op de essentie van het merk Ziggo.

Verwondering
De nieuwe campagne benadrukt de eindeloze mogelijkheden van het netwerk, de technologie en de content van Ziggo. Laura van Gestel, director marketingcommunicatie van VodafoneZiggo: “Nederland heeft de meest moderne en betrouwbare netwerken in de wereld, omdat wij voortdurend investeren in de nieuwste technologieën. Maar technologie is een middel, geen doel. Wij vinden het veel belangrijker wat technologie voor jou betekent en wat je er dagelijks mee doet. Dan pas krijgt technologie echt waarde.”

Huidige tijdsgeest
De campagne past volgens Van Gestel helemaal in deze tijd waarbij mensen zich niet alleen afvragen hoe ze hun leven makkelijker en leuker kunnen maken, maar ook hoe ze thuis en onderweg verbonden kunnen blijven met elkaar, met informatie en met entertainment. “We merken dat klanten willen bijblijven. Technologische ontwikkelingen gaan razendsnel en we willen er met zijn allen alles uithalen. Daarom zetten we een stap extra om onze klanten de mogelijkheden van vandaag te laten beleven en te genieten van alles wat fantastisch is”, aldus Van Gestel.

Huisstijl
Ook heeft Ziggo in samenwerking met WPP de huisstijl een subtiele opfrisbeurt gegeven met onder andere nieuwe typografie, nieuwe en meer inclusieve beeldtaal en een nieuwe tone-of-voice. De nieuwe huisstij is niet alleen terug te vinden in alle reclame-uitingen, maar ook in de winkels, op het Ziggo-kanaal, op de zes kanalen van Ziggo Sport, online en in de Ziggo Go-app.

Vodafoneziggo/Mediasite.tv