Medianieuws

Ziggo komt met vijf nieuwe HD-zenders in het basispakket

(Leestijd: 2 - 3 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
FilmBox
 
Op 30 juni breidt Ziggo het zenderaanbod verder uit met vijf nieuwe themakanalen in HD-beeldkwaliteit.
Hierdoor hebben klanten van Ziggo toegang tot het meest uitgebreide HD-zenderaanbod van Nederland. De uitbreiding van het zenderpakket is in lijn met Ziggo's ambitie om klanten toegang te geven tot hun favoriete content, waarbij gemak en de beste kijkervaring voorop staan.

Op 30 juni voegt Ziggo de volgende vijf nieuwe zenders in HD-kwaliteit toe aan het zenderaanbod van Ziggo: FilmBox, njam!, ducktv, Curiosity Channel en Playboy TV Europe.

FilmBox (minimaal TV Start of TV Standard, kanaal 100)FilmBox is het eerste 24/7-filmkanaal in Nederland in een (interactief) basispakket. De filmzender heeft een breed aanbod van Hollywood-blockbusters, filmhuisfilms en klassiekers dat wordt aangeboden zonder reclame-onderbrekingen tijdens de programma's.

njam! (minimaal TV Start of TV Standard, kanaal 80)
De televisiezender njam! is de lekkerste themazender van de lage landen. Van gewone hobbykok of ‘ik maak eten klaar omdat het moet’ tot thuisgastronoom: al meer dan 10 jaar zorgt njam! voor inspiratie en culinaire beleving voor iédereen die van lekker eten en/of koken houdt. Njam! staat voor smaakvolle televisie waarbij alles draait rond koken, lekker eten en genieten, met voor elk wat wils.

ducktv (Movies & Series XL en TV Zenders Plus, kanaal 311)
Ducktv biedt vakkundig samengestelde programma’s gericht op kinderen van 6 maanden tot 4 jaar oud. De gezonde, grappige en educatieve programma's zijn ontwikkeld om hun vroege leerproces te stimuleren en tegelijkertijd een leuke en veilige ervaring te bieden. Programma's met korte afleveringen zorgen voor plezier en ontspanning en bieden ouders bovendien de gelegenheid om spelenderwijs tijd met hun kinderen door te brengen.

Curiosity Channel (Movies & Series XL en TV Zenders Plus, kanaal 201)
Curiosity Channel biedt kijkers een vast programmeringsschema met bekroonde originele waargebeurde films, shows en series over onderwerpen als wetenschap, natuur, geschiedenis, technologie en lifestyle. Bekijk en bewonder.

Playboy TV Europe (Movies & Series XL, TV Zenders Plus, kanaal 799)
Playboy TV Europe is het tv-kanaal dat compleet is gewijd aan een verleidelijke lifestyle en entertainment voor een volwassen publiek.

De nieuwe zenders vervangen de zenders Extreme Sports Channel, CBS Reality en Pebble TV. Deze zenders, onderdeel van de Movies & Series XL en TV Zenders Plus pakketten (en in het geval van Pebble TV ook het Kids-pakket), zendt Ziggo vanaf 30 juni niet meer uit.

VodafoneZiggo/Mediasite.tv