Medianieuws

Ziggo breidt haar basispakket tijdelijk uit met 192 TV en 538 TV

(Leestijd: 1 - 2 minuten)

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

De laatste maand van het jaar 2022 sluiten we af met een aantal nieuwe topseries en nog veel meer.

Zo zijn vanaf 15 december de zenders NPO 1 extra, TV 538, TV Oranje en 192 TV tot 10 januari beschikbaar voor alle ruim 3 mln klanten met TV Standard. Met diverse muziek toplijsten en goede doelen acties, zoals Serious Request op NPO 1 extra, om geld op te halen voor Het Vergeten Kind. TV 538 zamelt met hun jaarlijkse goede doelen actie Missie 538, geld in voor het Prinses Máxima Centrum voor kinderen met kanker.

 

Met de film ‘Ome Cor’ die vanaf 13 december te huur is bij Ziggo On Demand, gaat de totale opbrengst naar het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam. Ome Cor, een Rotterdamse havenarbeider, komt in de problemen als hij fraudeert met zijn arbeidsongeschiktheidsuitkering en ook de relatie met zijn puberdochter staat onder spanning. Aan deze film werkten bijna 50 BN-ers mee, waaronder Huub Stapel, Humberto Tan, Katja Schuurman en Frank Lammers.

 

Op 19 december is om 21.00 uur Shorts TV te zien op Ziggo TV, kanaal 13. Dit zijn twee korte films en paneldiscussies in het kader van de wereldwijde campagne OrangeTheWorld tegen geweld tegen vrouwen en meisjes.

 

We sluiten het jaar af met spetterende Ziggo Dome concerten uit 2022, zoals Holland Zingt Hazes, Suzan en Freek en als klap op de vuurpijl: Avond van de Film.

 

Vodafone/Ziggo