Medianieuws

Wouter van der Goes draait elke zondag vinylplaten in nieuw programma 'De Platenzaak bij Radio Veronica

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Vanuit zijn intieme thuisstudio draait Radio Veronica-jock Wouter van der Goes vanaf 9 juni elke zondagavond platen uit zijn brede collectie elpees in het nieuwe programma

'De Platenzaak'.  Wouter van der Goes: "De elpee is nooit weggeweest maar de laatste jaren is vinyl zelfs populairder dan ooit. Naast de classic albums, wordt bijna alles tegenwoordig op vinyl uitgebracht. Platen draaien is een compleet andere muziekbeleving dan de digitale opties die we tegenwoordig hebben en de zondagavond is perfect geschikt om die verdieping te zoeken. En uiteindelijk ben ik gewoon een 'plaatjesdraaier', dat is wat het is. Ik vind het geweldig dat ook hier plek voor is binnen de programmering van radio Veronica."

Vanuit zijn huis, waar hij zijn hele collectie vinyl-platen bewaart draait Wouter van der Goes elke zondagavond vanaf 22.00 uur de beste muziek van alle tijden. Dat doet hij met behulp van twee pick-upspelers. Van Earth Wind And Fire tot aan de nieuwste Bon Jovi en tal van Top 1000-classics, die nog mooier klinken op vinylplaten. 

Afgelopen maandag startte Wouter samen met zijn radiomaatje Frank van 't Hof met de middagshow 'Wout & Frank' op Radio Veronica. In de eerste weken leren de luisteraars ze kennen door het item 'De Naakte Waarheid', waarin Wouter en Frank vragen beantwoorden aan de leugendetector. Wie na twee weken het meest gelogen bleek te hebben, moet letterlijk met de billen bloot. Diegene eindigt op een naaktkalender van Radio Veronica, die luisteraars kunnen winnen. 

Wouter van der Goes sluit met 'De Platenzaak' elke zondagavond van 22.00 tot 00.00 uur het weekend af op Radio Veronica. De middagshow 'Wout & Frank' is elke werkdag tussen 16.00 en 19.00 uur te horen.

 

Radio Veronica is het station van de beste pop- en rockhits en is in heel Nederland te beluisteren via FM, DAB+, via de Radio Veronica app en online. Radio Veronica is samen met 100% NL, SLAM!, Sublime en Sunlite onderdeel van Mediahuis Radio,

 

Mediahuisradio/Mediasite.tv