Medianieuws

Veronica Inside Radio mogelijk live vanuit de Arena

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Als het aan presentator Wilfred Genee ligt, wordt de radio-uitzending van Veronica Inside volgende week woensdag langer én vanuit de Arena gemaakt.

Op die dag speelt Ajax de thuiswedstrijd tegen Tottenham Hotspur in de halve finale van de Champions League. Vanavond staat in Londen de heenwedstrijd op het programma.

,Dit is zo uniek, dat maken we de komende tien jaar niet meer mee”, stelt Genee. ,,Televisie maken op locatie geeft een bepaalde magie, zeker nu Ajax zo ver is gekomen in de Champions League”, vervolgt hij. ,,Ik denk dat hetzelfde geldt voor radio. Het zou mooi zijn als we dan een radiouitzending kunnen maken van vier uur tot half acht, waarna de televisie het van de radio overneemt. We zijn nu aan het kijken of dat haalbaar is.” 

Veronica kocht vorige zomer opnieuw de uitzendrechten van de Champions League en is dit seizoen spekkoper. Zowel Ajax als PSV bereikte het hoofdtoernooi, waarna de Amsterdammers vriend en vijand verrasten. De ploeg van trainer Erik ten Hag schakelde Real Madrid en Juventus uit en is doorgedrongen tot de halve finale. Het eerste halvefinaleduel tussen Tottenham Hotspur en Ajax wordt morgenavond bij Veronica en Ziggo Sport (voor abonnees) uitgezonden. De samenvatting is kort na de wedstrijd op deze site te zien.

AD/Mediasite.tv