Medianieuws

Tim en Celine Huijsmans zijn te bewonderen in de 2 aflevering van Online Veronica serie in de platenzaak

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Tim Klijn en Celine Huijsmans in de platenzaak

In de online videoserie In De Platenzaak Met... duiken we wekelijks met twee Radio Veronica-jock de platenwinkel in.

Ze graven in de bakken op zoek naar muzikale pareltjes die voor hen belangrijk zijn. In alweer de tweede aflevering gaan de deuren van onze record store open voor Tim Klijn & Celine Huijsmans

Tim Klijn en Celine Huijsmans kunnen over álles ouwehoeren. Dit doen ze samen met Henk Blok dan ook elke werkdag tijdens de Veronica Middagshow. Ook draaien ze tijdens het programma de mooiste platen uit zes decennia popmuziek. Want van muziek houden ze.

In De Platenzaak Met...

Dat blijkt ook nu weer. Santana, Lauryn Hill, Steely Dan en de ‘heerlijk foute’ George Benson: ze komen voorbij in aflevering 2 van de onze nieuwe YouTube-serie. Waar ter wereld is de muziek zó goed dat Tim er met terugwerkende kracht geboren zou willen worden? Welke soullegende draait Celine vaak op zondag? Van welke plaat heeft Tim spijt dat hij ‘m thuis aan de muur heeft gehangen? De twee Veronica-jocls laten het achterste van hun muzikale tong zien. For the record.

Martijn Muijs en Dennis Ruyer

In aflevering 1 van In De Platenzaak Met... doken we de bakken in met Martijn Muijs en Dennis Ruyer. Van Bob Dylan tot Eek-A-Mouse en van Bobby Womack tot... René Froger.Ze kwamen voorbij kijk  hieronder naar aflevering 2.

Radio Veronica/Mediasite.tv