Mediasite.tv Medianieuws

Sylvana IJsselmuiden uitgegroep zoals verwacht door FHM als Mooiste vrouw Nederland

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
UITGELICHT: De heetste foto's van FHM500-winnares Sylvana IJsselmuiden
 IJsselmuiden is de opvolgster van Jessie Jazz Vuijk, die vorig jaar op de eerste plek stond in de FHM500. In een reactie laat ze weten: „Ik vind het een ongekende eer, want het is een fantastische titel. Ik ben ontzettend trots en dankbaar. Ik heb er best over nagedacht: waarom ik? Ik heb daar wel antwoord op gevonden. De mentaliteit van altijd met beide voetjes op de grond blijven staan en jezelf nergens te goed voor voelen, heeft er denk ik voor gezorgd dat ik nummer 1 ben. Dan kom ik toch uit op mijn motto: uiterlijk straalt, innerlijk bepaalt.
Vorige week werd duidelijk dat Sylvana Ijsselmuiden het worden vi bij Radio Veronica de primeur te pakken En straks is als goed is te gast bij Veronica inside Radio met Wilfred en crew  om 16.00 uur.
 

All time Favorite Award

Omdat mannenblad FHM dit jaar 20 jaar bestaat heeft het een speciale prijs in het leven geroepen, de All Time Favorite Award. Woensdagavond werd op de website van het blad Yolanthe Cabau tot winnares uitgeroepen.

„Ik vind dit een supergroot compliment. Schoonheid is zeker niet het belangrijkste en smaken verschillen uiteraard”, aldus Cabau. „Ik probeer altijd het positieve te zien, ook al is dat niet altijd even makkelijk. Daarom kan ik het heel erg waarderen in andere vrouwen als ze kracht uitstralen. Voor mij is deze titel niet een compliment van ’Oh wat ben je perfect’, maar dat ik blijkbaar word gezien als positieve, krachtige vrouw. Dat is iets wat van binnenuit komt. Kijk hieronder foto impressie Sylvana Ijsselmuiden.

FHM Shoots: Dumpert-ster Sylvana IJsselmuiden - FHM

FHM Shoots: Dumpert-ster Sylvana IJsselmuiden - FHM

Sylvana in de nieuwe FHM.

Veronica Inside/Mediasite.tv