Mediasite.tv Medianieuws

Sky Radio verstevigt haar positie als bereiksleider

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Sky Radio is opnieuw dé bereiksleider van Nederland. Met bijna 3,5 miljoen luisteraars per week houdt Sky haar positie als nummer 1 van Nederland vast en bouwt zelfs de afstand met de nummer 2 verder uit. Vergeleken met dezelfde periode vorig jaar bereikt Sky Radio nu 180.000 luisteraars meer en laat daarmee de grootste groei zien. Zo blijkt uit de luistercijfers van de meetperiode april-mei 2013, die NLO/ Intomart GfK gisterenmorgen publiceerde.

Philip Alberdingk Thijm, CEO Sky Radio Group: "Sky Radio laat weer een mooie groei zien en verstevigt haar positie als bereiksleider. Prachtig om te zien dat we erin slagen aan te sluiten bij de wensen van onze doelgroep. Zowel met onze muziekmix als met acties rondom artiesten als Michael Bublé en Rihanna. Wij zijn als non-stop muziekstation klaar voor de zomer.

Ook in de commercieel belangrijke groep vrouwen 20-49 is Sky Radio de grootste stijger. Met een weekbereik van maar liefst 28,5% is de non-stop muziekzender daar veruit de nummer 1.

 

(Bron: NLO/Intomart GfK, ma-zo 06.00-24.00 uur)

Sky Radio

Sky Radio is het nummer 1 non-stop muziekstation van Nederland. Met de beste hits voor op je werk en veel variatie. Met de 'No Repeat Workday' hoor je tussen 9 en 5 nooit twee keer dezelfde plaat. Sky Radio 101 FM is in heel Nederland te ontvangen tussen 101.0 FM en 101.9 FM, op de kabel, via internet, op diverse apps voor smartphones en tablets, Canal Digitaal en Digitenne. Kijk op Skyradio.nl voor meer informatie.

Persbericht Sky Radio