Medianieuws

Sheppard scoort nieuwe Vavorite met Coming Home bij Radio Veronica

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Vier jaar geleden pakte de indie popband Sheppard ons al in met de catchy single 'Geronimo en nu hebben ze het weer geflikt.

Het Australische zestal zet met 'Coming Home' een rete-aanstekelijke track neer die wij maar al te graag bombarderen tot  De Radio Veronica Vavorite. 

In 2009 ontstaat het fundament van de band wanneer Amy Sheppard haar broer George om hulp vraagt voor een muziekopdracht. Ze beginnen eerst als duo, met Amy als zangeres en George als leadzanger en toetsenist. In 2011 voegt Jason Bovino zich bij de groep als gitarist, en tegen 2012 is het zestal eindelijk compleet wanneer Sheppard-zus Emma (bassist), Michael Butler (gitarist) en Dean Gordon (drummer) erbij komen. 

Twee jaar later scoort de band een hit met de single 'Geronimo'. In hun thuisland behalen ze maar liefst vier platina platen met de track en is 'Geronimo' het meest gedraaide nummer op de Australische radio in 2014. Voor 'Coming Home' heeft Sheppard inmiddels ook al een Australische gouden plaat op zak, dus wij zijn erg benieuwd of de track het hier minstens zo goed gaat doen. 

Op 8 juni komt Sheppard's nieuwe album 'Watching the Sky' uit, waarop het nummer 'Coming Home' te vinden is. Benieuwd naar de single? Check het nummer hieronder.