Medianieuws

September is concertmaand bij Radio Veronica

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Radio Veronica's concertmaand

September is Concertmaand bij Radio Veronica.

In deze maand maak je nóg meer kans op de allermooiste concertkaarten voor jouw favoriete bands.Staat Bruce Springsteen al jaren op jouw verlanglijstje? Wil jij live in Ziggo Dome afscheid nemen van De Dijk? Of ben jij een van de pechvogels die misgreep tijdens de verkoop voor de Paolo Nutini in Paradiso? Tijdens de Concertmaand maak je bij Radio Veronica kans op de allerbeste kaarten voor jouw favoriete bands!

Hoe maak je kans?

Je kunt tijdens de Concertmaand op twee manieren kaarten winnen:

  1. Luister de hele maand september naar Radio Veronica om kans te maken op tickets voor de meest gewilde concerten. Elke week staat in het teken van andere namen, check radioveronica.nl voor de laatste updates.
  2. Volg Radio Veronica op Instagram en speel mee met onze Concertkalender. Van 1 t/m 30 september staat er elke dag (élke dag!) een setje concertkaarten op jou te wachten op onze Instagram. We hebben samen met Mojo, Ziggo Dome, AFAS Live, Paradiso, Oosterpoort, 013, Hedon en TivoliVredenburg een heerlijke lijst met 30 shows samengesteld.

September = Concertmaand

September is Concertmaand bij Radio Veronica! In deze maand maak je nóg meer kans op de allermooiste concertkaarten voor jouw favoriete bands. Misschien sta jij straks wel bij Bruce Springsteen, Danny Vera, Paolo Nutini, The Black Crowes of De Dijk. Luister naar Radio Veronica en volg Radio Veronica op Instagram.

Radio Veronica/Mediasite.tv