Medianieuws

Rolf Sanchez heeft de stembus voor de Summer Top 101 geopend

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Rolf Sanchez Summer Top 101

Rolf Sanchez opent de stembussen voor de Summer Top 101.

De Más Más Más-zanger kwam langs in de Sky-studio om zijn favoriete zomerhits met ons te delen. Hij vertelt hoe zijn ideale zomer eruit ziet, waarom hij Mr. Summer genoemd wordt en wat zijn mooiste zomerherinnering is. Bekijk de hele video hieronder!

 Ideale zomer en Mr. Summer

De ideale zomer van Rolf is in het zonnetje op festivals zijn en heerlijk genieten van de zon, niet te veel doen. Hij geeft aan dat het niet vaak zonnig is in Nederland, dus als de zon schijnt daar dan ook echt van genoten moet worden.

Daarnaast wordt de zanger vaak Mr. Summer genoemd. Hij denkt zelf dat hij zijn bijnaam dankt aan de Spaanse nummers die hij uitbrengt én omdat hij Spaans spreekt. De zanger hoopt dat de mensen een vakantiegevoel krijgen van zijn nummers door de zomerse vibes.

Mooiste zomerherinnering

Rolf vertelt over zijn mooiste zomerherinnering. Zijn neef uit de Dominicaanse Republiek, waar Rolf zelf ook vandaan komt, kwam naar Nederland. Nadat ze hem opgehaald hebben van Schiphol stelde Rolf voor om te gaan fietsen, maar dat is in de Dominicaanse Republiek niet gebruikelijk: 'Hij was helemaal in de wolken omdat hij op straat mocht fietsen.'

 

Hij was helemaal in de wolken, omdat hij mocht fietsen op straat

 
Rolf Sanchez

Zijn neef vond het bijzonder en snapte er niks van. Hij was ondertussen al drie keer gevallen doordat hij de regels niet goed kende. Voor zijn neef was het zo bijzonder dat Rolf zelf weer realiseerde dat we in een top land leven.

Bekijk de video met Rolf Sanchez hieronder.

Favoriete zomerhit

Rolf Sanchez stemt voor Burbujas De Amor van Juan Luis: 'Omdat het een levende legende is en iedereen het nummer kent!'

Talpa Network/Mediasite.tv