Medianieuws

Rob Stenders morgen weer te horen bij Radio Veronica

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Rob Stenders transformeert Radio Veronica

Rob Stenders was de afgelopen weken niet te horen op Radio Veronica vanwege een coronabesmetting.

De jock hield last van stemproblemen en werd daarom ruim drie weken vervangen door collega-Jocks  en radiovrienden.

 Radio 10-jock collega en persoonlijke vriend Gerard Ekdom sprong als eerste bij en presenteerde meerdere dagen ‘De Bonanza’, gevolgd door collega-jock Martijn Muijs van Radio Veronica. De afgelopen twee weken hielp radiovriend Edwin Evers Stenders uit de brand en presenteerde hij samen met co-host Caroline Brouwer het dagelijkse programma waarin luisteraars bepalen welke muziek er wordt gedraaid.

 Aan het einde van de uitzending van vanmiddag hoorden luisteraars plots een vertrouwd geluid: de stem van Stenders. De dj presenteerde het laatste half uur van de uitzending mee vanuit huis en kondigde aan dat hij vanaf morgen weer terugkeert op zender.

 Edwin Evers: “Vertel even, hoe is het gegaan de afgelopen tijd? Je was goed ziek.”

 Rob Stenders: “Het eerste rondje was stevig. Dat trok vrij snel bij, ik knapte best snel op. Alleen als je bij de radio werkt dan is één ding wel jammer: dat je stem ingewikkeld blijft. Dus ik blaf een beetje en het begint vrij snel te kraken. Dat houdt aan, maar was eigenlijk al voor corona begonnen. Caroline zei al: je moet eens een keer naar zo’n KNO-arts. Dat ga ik ook doen binnenkort. Het is niet briljant, maar wel verstaanbaar.”

 Edwin Evers: “Je durft het weer aan he?”

 Rob Stenders: “Ik ga een poging doen. Ik heb je telefoonnummer, buitengewoon veel dank voor jouw heerlijke rondje.”

 De jock vroeg vervolgens ‘Living Proof’ van ‘The War On Drugs’ aan. Rob Stenders: “Ik vind het zo mooi. In de eerste week zat ik er behoorlijk doorheen en hoorde ik dit nummer en toen moest ik toch wel even denken: ik zou nu graag zendtijd willen hebben, want ik wil dit nummer gewoon op de radio draaien.”

 Rob Stenders is vanaf morgen (woensdag 4 augustus) weer naast co-host Caroline Brouwer te horen, iedere werkdag om  14.00 uur tot 16.00 uur op Radio Veronica. Kijk hieronder naar een  compilatie van leukste woordgrappen Edwin Evers tijdens de Bonanza.

Radio Veronica/Mediasite.tv