Medianieuws

Rick van Velthuysen keert terug bij Radio Veronica

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Rick van Velthuysen terug bij Veronica

Vanaf maandag 5 juni keert radio-dj Rick van Velthuysen terug op Radio Veronica met zijn ochtendshow ‘Rick in de Morgen

’. Van Velthuysen was al eerder te horen op de zender, waar hij tussen 2011 en 2015 de ochtendshow presenteerde. Met zijn terugkeer zal hij er opnieuw iedere werkdag tussen 06:00 uur en 09:00 uur te horen zijn. 

 Gouden RadioRing 

Rick van Velthuysen is geen onbekende voor Radio Veronica. De radio-dj werkte van 2008 tot en met 2016 bij de radiozender, waar hij onder andere de programma’s ‘WeekendRick’, ‘De volle vrijdag van V’ en het ochtendprogramma ‘MogguhRick’ presenteerde. Vanaf de zomer van 2011 presenteerde Van Velthuysen het programma ‘Rick in de Morgen’. In 2014 werd het succes van deze ochtendshow bekroond met een Gouden RadioRing. 

 

Terug in de ochtend 

En nu is hij terug. Vanaf maandag 5 juni is Rick van Velthuysen iedere werkdag te horen van 06:00 uur tot 09:00 uur. Rick: “Na het winnen van de Gouden RadioRing 2014 is het toch gaaf dat we nu het ‘radiovat’ - bijna 10 jaar na dato – opnieuw mogen aanslaan? Het voelt spannend, nu ik word geparachuteerd op het strijdtoneel van de nationale radio-ochtendshows. Met ‘Rick in de Morgen’ maken we vooral ongefilterde radio, waarin veel luisteraars zich zullen herkennen.”  Luister hieronder naar een fragment van Rick in de Morgen uit 2015.

Talpa Network/Mediasite.tv