Medianieuws

Radio Veronica vliegt je in februari naar de grootste artiesten op aarde

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Wil jij jouw favoriete artiest zien op een hele toffe locatie? Dan is februari helemaal jouw maand op Radio Veronica

. Van 12 februari t/m 1 maart vliegen wij je naar U2:UV Achtung Baby Live at Sphere in Las Vegas, Bruce Springsteen in San Francisco en Red Hot Chili Peppers in Toronto. Verzamel het vluchtnummer en stap aan boord!

Elke week staat er een vliegtuig klaar voor vertrek naar één van de concerten van Radio Veronica’s Concertmaand. Van 12 t/m 16 februari maak je kans op tickets voor U2:UV Achtung Baby Live at Sphere in Las Vegas. Van 19 t/m 23 februari speel je voor tickets voor Bruce Springsteen in San Francisco. En van 26 februari t/m 1 maart verzamel je het vluchtnummer voor Red Hot Chili Peppers in Toronto.

Hoe maak je kans?

  1. Elke dag van de week hoor je tussen 07:00 en 18:00 uur de cijfers van het vluchtnummer verstopt in de muziek van de desbetreffende artiest. Aan het einde van de dag heb je een compleet vluchtnummer bestaande uit de letters RV en drie cijfers verzameld;
  2. Gelukt? App dan het vluchtnummer RV... naar de studio met de Radio Veronica app;
  3. Word je gebeld in de uitzending en geef je het juiste vluchtnummer door? Dan kwalificeer je je voor de hoofdprijs: vlieg- en concerttickets voor jouw favoriete artiest.

 

Het finalespel

Op vrijdag spelen we het grote finalespel in De Veronica Middagshow. De telefoonnummers van de vijf dagwinnaars worden elke dag in balletjes gestopt. Vervolgens grabbelt de dj op vrijdag één van de vijf balletjes uit de schaal en belt het telefoonnummer. Neem jij op? Dan stap jij aan boord en vlieg je naar jouw favoriete artiest!

Radio Veronica/Mediasite.tv