Medianieuws

Radio Veronica viert de verjaardag Paul McCartney met Top 80

(Leestijd: 1 - 2 minuten)
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Paul McCartney zong ooit over het moment dat hij 64 jaar oud zou worden, maar inmiddels tikt de beste man alweer de tachtig aan.

Op zaterdag 18 juni staan we op Radio Veronica uitgebreid stil bij zijn verjaardag met de Paul McCartney Top 80!

 Het is 66 jaar geleden dat McCartney's vader Paul een trompet cadeau deed voor zijn veertiende verjaardag. De jonge Paul besefte al snel dat hij niet zou kunnen zingen tijdens het bespelen van het instrument en vroeg aan zijn vader of hij 'm mocht inruilen voor een gitaar: de rest is geschiedenis.

Paul McCartney Top 80

Inmiddels is Sir Paul verschillende bands, tientallen albums en ontelbaar veel hits verder. Van The Beatles tot Wings tot solowerk: je kunt met McCartney's liedjes met groot gemak een Top 80 vullen. En dat is dan ook precies wat we op zaterdag 18 juni gaan doen.

Van 12:00 tot 18:00 uur hoor je de beste tachtig platen uit zijn complete muzikale carrière in de Paul McCartney Top 80. Van Yesterday tot Silly Love Songs en van Hi, Hi, Hi tot Let It Be. Daarna blijven we in McCartney-sferen met de afterparty, om van 21:00 tot 00:00 uur met Arjan Snijders de diepte in te duiken tijdens Macca Aller Tijden.

Radio Veronica/Mediasite.tv